Lagenovese Gran Miscela Anniversario

Lagenovese Gran Miscela Anniversario

Blik met 3 kg 100% Arabica koffiebonen. Middelkrachtig. Zeer mooi in balans,kruidig, bloemen, tropisch fruit, fluwelen mondgevoel. Zeer verfijnde nasmaak. Soms tref je koffies die je verwachtingen overtreffen.

Verkrijgbaar in blikken van 3 kg.

Eenheid
  • 3000 gr.
Niet op voorraad
€ 71,99
Inclusief belasting


 

Soms tref je koffies die je verwachtingen overtreffen. Dat gebeurde ons ook bij deze Lagenovese Gran Miscela Anniversario. Schitterend van smaak, een smaak te weeg gebracht door de zeer langzame roostering van deze koffie. De koffie laat je alle elementen van het ideale koffiesmaakpalet beleven: kruidig, bloemen, tropisch fruit, een fluwelen mondgevoel, kortom een koffie van topkwaliteit, die ons ten volle liet genieten van hetgeen een perfecte koffie kan bieden. De hoge kwaliteiten van deze koffie waren de juryleden van het internationale koffieproevers instituut dit jaar ook al opgevallen. Een gouden medaille viel deze LaGenovese dan ook ten deel!

Alleen verkrijgbaar in een blik van 3 kg.

noot. De blikken zijn van dun blik en gevoelig voor indeuking. We kunnen bij verzending daarom niet garanderen dat een blik zonder deuken wordt geleverd.

Koffiesterkte
Middelkrachtig
Geschikt voor espresso
Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie
Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino
Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat
Zeer geschikt
Bekroond
Gouden Medaille IIAC
8019924003365
8019924003365

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.