Monin

Met Monin bieden we je zowel siropen, toppings of fruitpuree's om jouw koffie, thee, gerecht, cocktail of andere drank te verrijken. Wat dacht je van meer dan 90 soorten siropen, waarvan al meer dan 40 die in de koffie kunnen. Heerlijk zijn ook de fruitpuree's waarmee je de lekkerste smoothies en desserts in een handomdraai kunt maken.

Meer dan 90 soorten Monin siroop

Monin is wereldleider en barista's en bartenders gebruiken het standaard bij de verrijking van hun dranken. Ontdek zelf wat je met Monin kan. Trek je stoute schoenen aan en maak zelf de lekkerste cappuccino met een scheutje siroop. Maak het af met een van de heerlijke topping van het Franse merk! Maak de lekkerste cocktails....We leveren de Monin producten direct uit voorraad. Zeer goed verpakt, zodat ze snel en schadevrij bij je aankomen!

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.