Waterfilters

Voor het maken van de lekkerste koffie uit jouw koffiemachine is het gebruik van een waterfilter aan te bevelen. Niet alleen haalt een waterfilter kalk uit het water, maar ook zorgt de filter ervoor dat de koffie lekkerder wordt. Doordat de filter kalk uit het water verwijdert, kan kalk de machine niet beschadigen. De machine zal hierdoor beter presteren en minder kans op defecten hebben. De filter werkt twee maanden of is bij filtering van 50 liter water uitgewerkt. Hierna moet het waterfilter vervangen worden. Koffiethuiswinkel biedt diverse waterfilters aan.

Diverse waterfilters

Wij bieden diverse waterfilters aan op deze website. Het gaat hierbij om Jura Claris White of Blue of geheel andere filters. Heb je een vraag over een filter? Neem dan contact met ons op.

Bestel je waterfilters bij De Koffiethuiswinkel

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.