Ons verhaal

Alles start met passie, zo ook bij ons.
Goed eten, lekker drinken. Zoals echte Bourgondiërs. En dan kan en mag koffie niet ontbreken.

Folkert begon met de koffiethuiswinkel.nl in 2004. En in 2015 startte Thomas lunchhuis en proefwinkel Smaakmarkt op.
In de zoektocht naar kwalitatieve producten, ontmoetten Thomas en Folkert elkaar enkele jaren geleden: dekoffiethuiswinkel.nl leverde Monin siropen bij Smaakmarkt.

Toen de tijd rijp was om een onafhankelijke Belgische webshop op te starten, polste Folkert naar de interesse hiervoor bij Thomas. En zie hier het resultaat: dekoffiethuiswinkel.be.
De basis van het harde werk van Folkert nemen we, en tegelijkertijd kijken we er al naar uit om onze eigen accenten te leggen met een focus op lokaal, duurzaam en goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Wie is wie

Thomas

Een rasechte levensgenieter. Zijn brede interesses leiden hem tot verschillende opleidingen waaronder wijncursussen (met food pairing), kaasmeester, een opleiding biersommelier (zytholoog) en verschillende koffie opleidingen. Samen met Lara, zet hij zijn schouders onder deze webshop.


Lara

Life is too short for bad coffee. Een broodnodig levensmotto met 2 jonge kinderen.
Klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan en jullie hier deelgenoot van maken. Samen met Thomas zorgt ze voor de vlotte afhandeling van uw bestelling.


Arnout

Als webmaster zit hij de hele dag achter zijn scherm terwijl hij slurpt van een bakje koffie.
Een paar keer per jaar geniet hij er dan ook van om te gaan wandelen en kamperen in verlaten gebieden, mét percolator uiteraard. Kortom, een webmaster met het hart op de juiste plaats. 

 

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.