Ons verhaal

 

Wie is wie


Tibe


Axel

Axel Van Berwaer, een echte levensgenieter, kan zich geen leven voorstellen zonder koffie of wijn. Zijn passie voor deze dranken is diepgeworteld en zijn kennis erover is indrukwekkend. Als iemand die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de drankenwereld en verschillende drankencentrales heeft gerund, heeft Axel een schat aan expertise opgebouwd die hem onderscheidt als een autoriteit op het gebied van koffie, wijn en andere dranken.

Zijn liefde voor koffie en wijn is meer dan alleen een hobby; het is een essentieel onderdeel van zijn levensstijl en identiteit. Axel geniet ervan om nieuwe smaken te ontdekken, interessante combinaties te verkennen en zijn kennis te delen met anderen die dezelfde passie delen. Zijn enthousiasme voor het leven wordt weerspiegeld in zijn toewijding om anderen te laten genieten van de rijke en gevarieerde wereld van koffie en wijn. Met de lancering van dekoffiethuiswinkel.be is Axel vastbesloten om zijn liefde voor deze dranken te delen en een gemeenschap van gelijkgestemde levensgenieters te creëren.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar specifieke producten? Dan zit u bij Axel juist! U kunt hem contacteren via Feyaertsdranken@hotmail.com. 

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.