Frappé

Monin Frappées zijn erg handig. Ze bieden je een perfecte basis voor het maken van een echt, goedsmakende frappe of smoothie. De basis is in poedervorm. Als je dat samenvoegt met melk en ijsblokjes en deze mixt in een blender, is je ijskoffie zo klaar!

Thuis gemakkelijk heerlijke frappé met Monin Frappé basis

Onder de noemer Le Frappé de Monin heeft Monin vijf verschillende soorten 'frappées': drie als basis voor echte frappee's en twee als basis voor smoothies. De échte frappées zijn verkrijgbaar in de smaken koffie, chocolade en vanille. De smoothiebasis zijn verkrijgbaar in de smaken yoghurt en non dairy (zonder zuivelproducten).

De basis voor heerlijke smoothies en frappées liggen hiermee dus binnen handbereik! Laat je creativiteit los en maak samen met de Monin siropen, fruitpuree's, toppings de lekkerste smaakvarianten.

Bestel nu Monin Frappé basis bij De Koffiethuiswinkel! Snel en veilig.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.