Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen

Mokarico Noir

De top van Mokarico in de horeca. 100% Arabica koffiebonen. Rijk en harmonieus, intens en eerlijk. Zeer geschikt voor espresso, een gewone kop koffie of cappuccino. Bovengemiddeld qua kracht. Prijswinnend in 2010.

Verkijgbaar in zakken van 250 gr of 1000 gr.

Eenheid
  • 1000 gram
  • 250 gram
Niet op voorraad
€ 7,15
Inclusief belasting


 

Het merk ‘Mokarico’ is zeker niet onbekend in de koffie industrie, het koffiebedrijf heeft als enige in de wereld driemaal een kwaliteitscertificaat in de wacht gesleept. Ook tijdens het internationaal koffieproeven 2010 wist ‘Mokarico’ een gouden medaille te behalen. Het product ‘Noir’ won de titel: ‘Beste melange voor de echte Italiaanse Espresso’.

Deze ‘Noir’ koffiebonen van ‘Mokarico’ is tevens Espresso Italiano gecertificeerd. Als koffieliefhebber kiest u daarmee met zekerheid voor een echt goede espresso.

Wie goed proeft merkt al vrij snel smaakelementen van bloemen, fruit, geroosterd brood en chocolade op. De lange nasmaak zorgt ervoor dat u naar meer verlangt. Gegarandeerd: een ronde, maar ook fruitige smaak, met een zeer goed in balanszijnde bitter. Ook ideaal te gebruiken in een Moka- of ander filterapparaat.

Het is ook niet vreemd dat Mokarico koffie zo enorm lekker is, het bedrijf kent een lange geschiedenis van traditie en kwaliteit op koffiegebied. Wat ooit ontstond in Corso Tintori, gelegen in Florence groeide uit tot echte kwaliteitskoffie dat nog steeds geresidentieerd staat te Italië.

Koffiesterkte
Middelkrachtig tot sterk
Geschikt voor espresso
Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie
Geschikt
Geschikt voor cappuccino
Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat
Geschikt
Bekroond
Gouden Medaille IIAC
8003364004327
8003364004327

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.