Lagenovese Qualita Oro

Lagenovese Qualita Oro

Prijswinnende middelkrachtige koffie, 80 procent Arabica koffiebonen. Lange nasmaak van chocolade, bloemen, vers fruit en gedroogde noten. Prima voor een heerlijke espresso, gewone koffie of cappuccino. Verkrijgbaar in zakken van 250gram (optie) of 1000 gram (standaard). In 2010 bekroond met goud door het IIAC.

Eenheid
  • 1000 gram
  • 250 gram
Direct leverbaar
€ 24,99
Inclusief belasting

 

La Genovese Qualita Oro. Een lange nasmaak van chocolade, bloemen, vers fruit en gedroogde noten. Espresso Italiano gecertificeerd. Uitermate lekker!

Met goud bekroond
Koffie met een geschiedenis van 75 jaar, die meteen te proeven is. De ‘La Genovese’ bonen staan bekend om hun hoge kwaliteit. En dan wel zodanig dat het Instituut van Internationale koffieproevers zowel in 2008 als in 2010 de koffie een gouden medaille toekende.

Kwaliteit door langzaam roosteren
Dit alles komt omdat de koffiebonen bij La Genovese langer worden gebrand dan andere bonen. Hierdoor kan de koffiebrander de geur en smaak van verschillende bonen optimaal ontwikkelen. Zo heeft u koffiebonen optimaal van smaak. De Oro melange bestaat uit 80% Arabica en 20% Robusta bonen. De bonen zijn egaal van kleur en niet vet.

Als koffiekenner kiest u met de melange ‘Oro’ voor een smaakbelofte die ‘genieten’ heet.

Koffiesterkte
Middelkrachtig
Geschikt voor espresso
Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie
Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino
Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat
Zeer geschikt
Bekroond
Gouden Medaille IIAC
8019924001330
17 Items
8019924001330

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.