Parana Espresso Italiano koffiebonen

Parana Espresso Italiano

Deze koffiebonen zijn een internationale ster! Beste koffie in 2008. 100% Arabica. Chocolade, fruit en bloementonen vertegenwoordigen het smaakpallet. Verkrijgbaar in blikken van 250 gr of zakken van 1000 gr (standaard hoeveelheid).

Eenheid
  • 1000 gram
  • 250 gram
Niet op voorraad
€ 24,58
Inclusief belasting


 

Deze koffie is een internationale ster! Als veruit de beste koffie werd deze koffie in 2008 bekroond met een gouden medaille. En dat kun je proeven! Deze Parana Espresso Italiano bevat namelijk heerlijke Arabica bonen afkomstig van de beste landbouwgronden in Brazilië, waaronder vanzelfsprekend hoogstaande Santos Arabica’s van de hoogvlakten uit de provincie Parana. Deze worden op traditionele Romeinse wijze mooi donkerbruin en langzaam in kleine hoeveelheden geroosterd. Na met lucht gekoeld te zijn, worden de bonen direct ingepakt, waarmee het hoogstaande aroma behouden blijft en de chocoladetonen, fruit- en bloementonen die deze koffie kenmerken, volop de ruimte krijgen.

Vanuit de Torrefazione Paranà, een traditioneel familiebedrijf uit Rome, is in 1960 het merk ‘Caffé Paranà’ ontstaan. Met zijn rijke aroma en bloemensmaak met fruitige toetsen afkomstig van handmatige productie, bewijst deze heerlijke melange dat er niets boven een echt Italiaans kop koffie gaat! Een ware smaaksensatie als ode aan Italië. Vandaar dat de ‘Espresso Italiano’ tijdens het Internationaal Koffieproeffestival een gouden medaille wist te behalen. Niet mis, wanneer je door een 26-koppige jury als beste wordt beoordeeld.

Eén zak Parana Espresso Italiano bevat 1 kg koffiebonen. Ook verkrijgbaar in blik van 250 gram.
100% Arabica

Bekroond
Gouden Medaille IIAC
8025287003324
8025287003324

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.