Helaas gaat er wel eens iets mis of werkt een product dat u bij ons heeft gekocht niet volgens uw verwachting. Mocht u een klacht hebben over een product of over onze onze dienstverlening dan kunt u binnen 2 maanden na ontdekking van het gebrek deze klacht aan ons doorgeven. We verzoeken u dan contact met ons op te nemen via onze klantenservice, zodat wij het kunnen oplossen.

Ons streven is binnen 24 uur inhoudelijk op uw klacht te reageren. Voor zover dat niet lukt, zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen inhoudelijk uw klacht beantwoorden.

E-mail klantenservice: klantenservice@dekoffiethuiswinkel.be. 

Telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur op 0032 486 99 84 13.

Bij een klacht of een geschil kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR). U vindt deze organisatie via deze link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.