Retourneren of ruilen

Is uw bestelling niet naar wens?  Dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar onderstaand adres. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd en de goederen goed zijn verpakt. De kosten voor terugzending komen voor uw rekening, tenzij u door onze fout een verkeerd product heeft ontvangen. Neem in dat laatste geval contact met ons op zodat wij u een label voor gratis retourzending kunnen toesturen.

Tijdens de 14-daagse bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen zodanig uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u als u een consument bent, alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Het retourbedrag betreft het bedrag dat u hebt betaald voor de geretourneerde producten. Als u de hele bestelling heeft teruggestuurd, storten wij ook de initiële verzendkosten terug.

Als niet als consument, maar de aankoop bedrijfsmatig heeft gedaan, handelend voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit, dan vergoeden wij alleen het aankoopbedrag van de gekochte producten. De verzendkosten van de heenzending komen dan voor uw rekening. 


Retouradres:
dekoffiethuiswinkel.be/retouren
Willem de Ganckstraat 2
1730 Kobbegem (Asse)

Gebruik bij retourneren onderstaand retourformulier.

Retourformulier

Retourformulier

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het wettelijk formulier dat hiervoor is opgesteld. U treft deze hier. Na melding van de herroeping heeft u 14 dagen de gelegenheid om de producten aan ons terug te sturen.

Klantenservice
Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice: via mail op info@dekoffiethuiswinkel.be.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.