Sancerre Rosé van Domaine Tissier

Sancerre Rosé van Domaine Tissier

Jaar: 2021

Druivensoort: Pinot noir

Herkomst: Frankrijk , Loire

Food pairing: salades, gegrilde vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en zachte kazen.

Online voorraad is beperkt, indien interesse in grotere aantallen, neem contact met ons op (info@dekoffiethuiswinkel.be).

Grote aantallen worden aan huis geleverd. 

€ 16,99
Inclusief belasting

 

De Sancerre La Villaudière Rosé 2021 is een verfijnde en elegante roséwijn afkomstig van Domaine La Villaudière in de Sancerre-regio van de Loire-vallei, Frankrijk. Deze wijn wordt geproduceerd met de grootste zorg en toewijding, wat resulteert in een uitstekend voorbeeld van de roséwijnen uit dit gebied.

Met een heldere, lichtroze kleur nodigt deze wijn uit met zijn levendige uitstraling. In de neus worden aroma's van sappige rode bessen, aardbeien en hints van bloemen waargenomen, die een verleidelijk en fris bouquet creëren.

Op het gehemelte onthult deze rosé een levendige en verfrissende smaak, gekenmerkt door tonen van rijpe rode vruchten, zoals frambozen en rode bessen, vergezeld van een subtiele kruidigheid en een verfijnde mineraliteit. De wijn heeft een uitgebalanceerde zuurgraad en een zijdezachte textuur, wat zorgt voor een aangename drinkervaring.

De Sancerre La Villaudière Rosé 2021 is een veelzijdige wijn die uitstekend past als aperitief of als begeleiding bij lichte gerechten, zoals salades, gegrilde vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte of zachte kazen. Met zijn frisheid, levendigheid en verfijnde karakter is deze rosé een heerlijke keuze voor elke gelegenheid.

50 Items

Domaine La Villaudière is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in de Sancerre-regio van de Loire-vallei in Frankrijk. Het wijnhuis staat bekend om zijn passie voor wijnmaken, integriteit in het vak en nauwkeurigheid in elk aspect van het productieproces. Met een focus op duurzaamheid en respect voor het milieu, cultiveert Domaine La Villaudière wijngaarden die zijn beplant met de traditionele druivenrassen van de regio, zoals Sauvignon Blanc en Pinot Noir. De wijnen van Domaine La Villaudière, waaronder de Sauvignon Charme de Loire IGT, worden gewaardeerd om hun uitstekende kwaliteit, expressie van terroir en toegankelijkheid voor wijnliefhebbers over de hele wereld.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.