Domaine La Villaudiere Sancerre 2021...

Domaine La Villaudiere Sancerre 2021 (wit)

Jaar: 2021

Druivensoort:Sauvignon Blanc

Herkomst: Frankrijk , Loire

Food pairing: aperitief, gegrilde vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en zachte kazen.

Online voorraad is beperkt, indien interesse in grotere aantallen, neem contact met ons op (info@dekoffiethuiswinkel.be).

Grote aantallen worden aan huis geleverd. 

€ 17,99
Inclusief belasting

 

Domaine La Villaudière Sancerre 2021 is een witte wijn afkomstig uit de Sancerre-regio in de Loire-vallei van Frankrijk. Deze wijn wordt geproduceerd van Sauvignon Blanc-druiven, die typerend zijn voor dit gebied. De wijn vertoont doorgaans een heldere, lichtgele kleur en heeft een frisse en levendige smaak. Verwacht aroma's van citrusvruchten zoals limoen en grapefruit, vergezeld van hints van groene appel, perzik en mineraliteit. In de mond biedt het een levendige zuurgraad, een verfrissende textuur en een lange, aanhoudende afdronk. Het is een elegante wijn die goed past bij diverse gerechten, zoals schaal- en schelpdieren, gevogelte, salades en milde kazen.

50 Items

Domaine La Villaudière is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in de Sancerre-regio van de Loire-vallei in Frankrijk. Het wijnhuis staat bekend om zijn passie voor wijnmaken, integriteit in het vak en nauwkeurigheid in elk aspect van het productieproces. Met een focus op duurzaamheid en respect voor het milieu, cultiveert Domaine La Villaudière wijngaarden die zijn beplant met de traditionele druivenrassen van de regio, zoals Sauvignon Blanc en Pinot Noir. De wijnen van Domaine La Villaudière, waaronder de Sauvignon Charme de Loire IGT, worden gewaardeerd om hun uitstekende kwaliteit, expressie van terroir en toegankelijkheid voor wijnliefhebbers over de hele wereld.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.