Concept Art Tamping mat

JoeFrex tampingmat S

Leg deze tampingmat op de rand van het aanrecht of werkblad en u maakt geen krassen meer. Materiaal: siliconen, 5 mm dik. De mat heeft een opstaande rand van 3 mm hoog. De maat is: 20x15 cm.

Niet op voorraad
€ 8,90
Inclusief belasting


 

Hoe vaak denkt u niet: "Voorzichtig, ik wil geen krassen op mijn werkblad maken". Deze siliconen tampingmat is daarom onmisbaar bij het maken van uw dagelijkse espresso. De mat is ruim bemeten (20x15 cm) en kan op het werkblad gelegd worden, waardoor deze niet kan verschuiven. De mat heeft een opstaande rand, waardoor gemorste koffie netjes erop blijft liggen. Aan de rechter bovenkant is een lichte verdieping aangebracht als plek om uw tamper neer te zetten. Een zeer praktische en onmisbare accessoire naast uw koffiemachine! Gemaakt van 5mm dikke siliconen.

4260150972503

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.