Tiamo tamping stand

Tiamo tamping stand

Geniet van het gemak van deze tamping stand. Een stevige stabiele houder waarmee u ook de gemalen koffie bij het single shot perfect kunt aandrukken.

Laatste items in voorraad
€ 34,50
Inclusief belasting

 
Tiamo
4715660302000
2 Items

Tiamo is een merk afkomstig uit Taiwan. Het merk is gespecialiseerd in koffie en thee accessoires van hoge kwaliteit. Veel producten hebben te maken met de zogenaamde “third-wave” van koffie maken: met de drip-method, pour-over en syphon. Om die reden heeft Cafe de Tiamo accessoires als uitschenk kannen en waterketels, filters, filterhouders en koffiekannen.

Maar omdat overal ter wereld de koffiecultuur verschilt en daardoor koffie op andere wijze wordt gedronken, heeft Tiamo veel verschillende producten in haar assortiment. Het bedrijf is in 1997 gestart en wordt in Europa vertegenwoordigd door een Zweedse distributeur.

Van Tiamo hebben wij een koffiemolen in het assortiment opgenomen.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.