Cava de Monistrol, Brut

Cava de Monistrol, Brut

Deze Cava vertoont een prachtige licht strogele kleur en onthult een verfijnd en fruitig aroma. Het is een opmerkelijk frisse Cava met een levendige mousse, een complexe neus en een speelse, levendige smaak die uitnodigt tot genieten.

Online voorraad is beperkt, indien interesse in grotere aantallen, neem contact met ons op (info@dekoffiethuiswinkel.be).

€ 8,95
Inclusief belasting

 

Cava Marqués de Monistrol Brut is een sprankelende Spaanse wijn die bekend staat om zijn frisheid en levendige bubbels. Deze cava wordt geproduceerd door Marqués de Monistrol, een gerenommeerd wijnhuis gelegen in de Penedès regio van Catalonië, Spanje.

Deze Brut variant van Marqués de Monistrol Cava is droog van smaak, met verfrissende citrusaroma's en subtiele hints van groene appels en peren. De bubbels zijn fijn en levendig, wat zorgt voor een aangename bruisende textuur in de mond.

Het productieproces van deze cava omvat een tweede gisting in de fles, bekend als de "méthode traditionnelle" of "méthode champenoise", wat resulteert in een verfijnde en elegante stijl van mousserende wijn.

Cava Marqués de Monistrol Brut is een uitstekende keuze als aperitief of als begeleiding bij lichte voorgerechten, schaal- en schelpdieren of salades. Met zijn verfrissende karakter en levendige bubbels is het een veelzijdige wijn die geschikt is voor verschillende gelegenheden.

50 Items

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.