Bialetti Percolator Kitty
Bialetti Percolator Kitty

Bialetti Percolator Kitty

Mooi vormgegeven percolator ontworpen door Bialetti. Dit espressopotje is ook geschikt voor inductie. Uiteraaard kan het potje ook op  gas of een elektrische of keramische kookplaat. Niet warmwordend handvat.Verkrijgbaar als 4, 6 en 10 kops.

Maat
  • 4 kops
  • 6 kops
  • 10 kops
Niet op voorraad
€ 34,50
Inclusief belasting


 

De Bialetti Kitty percolator is naast het model Venus een van de weinige percolators die ook geschikt is voor inductie. De Kitty is van RVS en verkrijgbaar als 4 kops, 6 en 10 kops. Koffie zetten met deze moka is eenvoudig, de vormgeving zeer fraai.

De kopsaanduiding verwijst naar de Italiaanse maat en is kleiner dan de Nederlandse kopgrootte. De 4 kops is ongeveer 200 ml, de 6 kops 300 en de 10 kops 500 ml.

Voor het onderhoud van de moka, kunt u een origineel Bialetti onderhoudssetje kopen. Omdat deze uitgaan van een kopsaanduiding en nadien moeilijker te bepalen is hoeveel kops uw Kitty was, hebben we de hoogte van de verschillende maten even opgemeten. De hoogte is gemeten van de onderzijde tot aan het hoogste punt van de schenkopening.

4 kops Kitty - H: 16,0 cm
6 kops Kitty - H: 18,4 cm
10-kops Kitty - H: 22,3 cm

8006363018067
8006363018067

Als je Moka zegt, dan zeg je eigenlijk Bialetti. Deze Italiaanse fabrikant is uitvinder van de moka, het Italiaanse espressopotje wat in de meeste Italiaanse huishoudens op de kookplaat staat. Het beroemdste model van Bialetti is de Moka Express. Dit koffiepotje is gemaakt van aluminium en al jaren de best verkopende moka in de wereld. De mokaexpress is verkrijgbaar in vele maten. Van een kops tot 12 kopjes (0,72 ltr). Wij hebben de 1, 2, 3, 4, 6 en 9 kops in ons assortiment. Let op, het gaat hier om Italiaanse kopjes. Een eenkops is ongeveer 6 cl.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.