Bialetti Percolator Venus

Bialetti Percolator Venus

Percolator uitgevoerd in RVS in verschillende maten. Ook geschikt voor inductie. Verkrijgbaar in 4, 6 en 10 kops. Fraaie vormgeving. Bij gebruik wordt de handgreep niet warm.

Maat
  • 4 kops
  • 6 kops
  • 10 kops
Niet op voorraad
€ 27,50
Inclusief belasting


 

Fraaie rvs moka van het gerenommeerde merk Bialetti. Deze Venus is gemaakt van RVS en geschikt voor gas, elektrisch of keramisch koken of voor inductie. Voorzien van een kunststof handgreep die bij het gebruik van het espressopotje niet warm wordt. Met deze Venus maakt u een sterke koffie, zoals dat in veel Italiaanse keukens gebeurt.
Het zetten van de koffie is niet moeilijk. U vult het waterreservoir tot onder het ventiel, vult de koffiefilter met koffie en doet deze in het waterreservoir. Hierna draait u de bovenkant er op en kan de moka op de warmtebron. Na enkele minuten stroomt de warme koffie in het bovengedeelte van de percolator. De koffiehoeveelheid gaat uit van Italiaanse kopmaten. U kunt echter uitgaan van ongeveer 50 ml per kop. De vierkops percolator heeft een waterinhoud van ongeveer 200 ml, de 6 kops 300 ml en de 10 kops 500 ml. De koffieopbrengst is na het zetten altijd wat minder, er blijft altijd een klein beetje water achter in het reservoir!

Het is verstandig meteen een onderhoudssetje te bestellen bij de moka, zo kunt meteen voor langere tijd genieten.

Koffie voor een percolator heeft idealiter een maalgraad tussen espresso- en snelfiltermaling in. Om meteen thuis goed beslagen ten ijs te komen, raden wij aan ook deze mee te  bestellen.

8006363016827
8006363016827

Als je Moka zegt, dan zeg je eigenlijk Bialetti. Deze Italiaanse fabrikant is uitvinder van de moka, het Italiaanse espressopotje wat in de meeste Italiaanse huishoudens op de kookplaat staat. Het beroemdste model van Bialetti is de Moka Express. Dit koffiepotje is gemaakt van aluminium en al jaren de best verkopende moka in de wereld. De mokaexpress is verkrijgbaar in vele maten. Van een kops tot 12 kopjes (0,72 ltr). Wij hebben de 1, 2, 3, 4, 6 en 9 kops in ons assortiment. Let op, het gaat hier om Italiaanse kopjes. Een eenkops is ongeveer 6 cl.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.