Tiamo koffiemolen

Tiamo koffiemolen

  • handkoffiemolen met conische, keramische maalschijven
  • ook geschikt voor espresso mailing
  • zeer goed instelbaar
  • inclusief deksel om de pot met maalsel af te sluiten
Laatste items in voorraad
€ 34,50
Inclusief belasting

 

Als u van zo vers mogelijke koffie houdt, is het verstandig zelf uw koffie te malen. Zolang de bonen niet gemalen zijn, blijven de aroma’s zoveel mogelijk behouden en houdt u de smaak in de boon. Met deze Tiamo koffiemolen kunt u iedere keer de gewenste hoeveelheid malen. U kunt met deze molen tot 60 gram malen. De molen heeft grip onder de glazen pot, waardoor deze niet gemakkelijk verschuift tijdens het malen.

De molen is in stapjes van grof naar fijn af te stellen. Wij hebben de molen uitgebreid getest en ondervonden dat de maling zo fijn kan zijn, dat u er perfecte espresso mee kunt te zetten. Daarnaast kunt u alle andere gewenste malingen maken voor bijvoorbeeld gebruik in de moka, filter, drip of cafetiere.

Tiamo
4715660761494
1 Item

Tiamo is een merk afkomstig uit Taiwan. Het merk is gespecialiseerd in koffie en thee accessoires van hoge kwaliteit. Veel producten hebben te maken met de zogenaamde “third-wave” van koffie maken: met de drip-method, pour-over en syphon. Om die reden heeft Cafe de Tiamo accessoires als uitschenk kannen en waterketels, filters, filterhouders en koffiekannen.

Maar omdat overal ter wereld de koffiecultuur verschilt en daardoor koffie op andere wijze wordt gedronken, heeft Tiamo veel verschillende producten in haar assortiment. Het bedrijf is in 1997 gestart en wordt in Europa vertegenwoordigd door een Zweedse distributeur.

Van Tiamo hebben wij een koffiemolen in het assortiment opgenomen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.