Pink Moka Peru HB Grade 1 UYZ
Pink Moka Peru HB Grade 1 UYZ
Pink Moka Peru HB Grade 1 UYZ
Pink Moka Peru HB Grade 1 UYZ
Pink Moka Peru HB Grade 1 UYZ
Pink Moka Peru HB Grade 1 UYZ

Pink Moka Peru HB Grade 1 Koffiebonen

  • Versgebrand
  • Single origin uit Peru
  • 100% Arabica
  • Keurmerk UTZ
  • Middelkrachtig plus
  • Brandtijd: 10.15 minuten
  • Smaak: Donkere chocolade, amandel, noten
Eenheid
  • 1000 gram
  • 250 gram
Niet op voorraad
€ 22,50
Inclusief belasting


 

Versgebrand

Dit is een lekkere koffie als je van donkere chocolade houdt. Dat proef je fantastisch als je de koffie doorslikt. In de verte proef je dan nog meer smaakjes: vooral kers en amandel, maar ook andere noten. De nasmaak is lekker lang. Met name de donkere chocolade smaak blijft lekker hangen. Zodanig dat je al snel verlangt naar een tweede kopje; nog een keer genieten van deze lekkere koffie. 

Wat zo mooi is, is dat onze Nederlandse collega Folkert Terpstra deze koffie zelf gebrand heeft. Daarbij heeft hij geprobeerd zo veel mogelijk smaak uit de groene boon te halen. En dat is goed gelukt.

Qua sterkte is de koffie wat krachtiger dan gemiddeld. Daarom vinden we hem ook erg geschikt voor cappuccino. Als je een slok neemt, merk je ook echt koffie in je mond te hebben. Niet dat waterige, maar echt goed gevuld. Een zeer goede body! 

De groene bonen komen uit Peru. De hoogten en de vruchtbaarheid van de bodem, vermengd met het mooie werk van zijn telers en precies de juiste hoeveelheid zon maken van dit een heerlijke koffie met in het bijzonder chocolade en nootachtige tonen.

Hieronder geven we je graag de details:

Naam: Peru Grade 1
Type: Arabica
Herkomst: Peru
Keurmerk: UTZ
Kwaliteit: HB Grade 1
Screen Size: 15+
Proces: Washed
Groeihoogte: 1150 - 1650 meter boven zeeniveau.

Pink Moka
7442925910973
7442925910973

Pink Moka brandt alleen koffie met een fairtrade, RFA, Utz of Organic keurmerk. Hoge kwaliteit koffie, tegen een aantrekkelijke prijs, mét de persoonlijke passie van de brander in smaak verwerkt.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.