Coffeebrewer Relax & Taste

Coffeebrewer Relax & Taste

Origineel en verrassend!
De beste kwaliteit koffie, vers gemalen en direct verpakt in een verrassend 'koffiekannetje'.

Niet op voorraad
€ 3,95
Inclusief belasting


 

Het innovatieve ontwerp van het filter combineert het beste van een filterkoffie met de rijke smaak van een cafetiere. Door het hete water direct op de koffie te gieten en deze 4 tot 6 minuten te laten trekken, wordt een intens aroma verkregen met een rijke en volle smaak.

Inhoud: wenskaart-sleeve met 20 gram premium 100% Arabica koffie, biologisch en fairtrade

8719189061420

Onze visie is onderscheidende, ambachtelijke producten op de markt te brengen, waarbij veel waarde wordt gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), hetgeen voor ons vanzelfsprekend tot stand is gekomen naar aanleiding van onze doelstelling. Omdat wij willen dat onze producten een eerlijk karakter hebben, kopen wij automatisch duurzaam in. Onze producten zijn grotendeels geproduceerd op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. De herkomst van onze producten vind je terug in de uitstekende smaak!  Ons assortiment is verkrijgbaar bij kado-, delicatessen-, lifestyle-winkels en groothandel.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.