JURA Melksysteemreinger...

JURA Melksysteemreinger (minitabletten) - navulling

Dankzij de technologie voor microschuim van JURA kunnen koffiespecialiteiten zoals latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato of flat white op het allerhoogste niveau worden bereid. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is de melksysteemreiniger in de vorm van minitabs ontwikkeld.

De navullingen komen in verpakkingen van 90 gr en zijn goed voor een 30 reinigingsbeurten.

Niet op voorraad
€ 12,50
Inclusief belasting


 
Dankzij de technologie voor microschuim van JURA kunnen koffiespecialiteiten zoals latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato of flat white op het allerhoogste niveau worden bereid. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is de melksysteemreiniger in de vorm van minitabs ontwikkeld. In combinatie met het automatische reinigingsprogramma verwijderen ze melkvetten en eiwitten uiterst effectief. De hierdoor altijd hygiënisch schone leidingen garanderen een luchtig en fluweelzacht melkschuimresultaat met fijne poriën.

Fosfaatvrij

Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA net zo belangrijk als het duurzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom kiest JURA ook voor de originele melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

7610917241576

Jura is al jaren toonaangevend op het gebied van koffiemachines. Steeds weer weet het Zwitserse merk de concurrentie een stap voor te zijn door te vernieuwen. De afgelopen jaren liggen die vernieuwingen op het gebied van de One Touch Cappuccino functie, met een druk op de knop een cappuccino produceren, zonder dat u het kopje hoeft te verplaatsen. Deze nieuwigheid vraagt, net als andere functies, om gedegen onderhoud.

Bij vragen over Jura

Heb jij vragen over de producten van Jura waarmee je onderhoud plegen vergemakkelijkt? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en geven je, indien gewenst, advies over de wijze waarop jouw machine het best gereinigd wordt.

Bestel je Jura producten voor onderhoud bij De Koffiethuiswinkel

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.