Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr
Jura Glazen Melkbeker 0,5 ltr

JURA Glazen Melkbeker 0,5 ltr

Vaatwasser geschikte glazen melkbeker van JURA. 0,5 ltr. Inclusief melkslang voor de koppeling naar uw machine. Glanzend rvs deksel.

Niet op voorraad
€ 24,90
Inclusief belasting


 

Mooi en uitermate praktisch

De glazen melkhouder is onmisbaar als ideale aanvulling voor alle koffieliefhebbers die zichzelf, familie en gasten willen verwennen met een populaire flat white, latte macchiato of cappuccino. Perfect afgestemd op het design van JURA. De melkhouder kan gemakkelijk in de koelkast worden opgeborgen en indien nodig op de volautomaat worden aangesloten. De houder heeft een inhoud van 0,5 liter en is geschikt voor de vaatwasser.
 
Snel naar het perfecte koffiegenot
De melkslang wordt op de deksel aangesloten. De bereiding kan vervolgens direct worden gestart. Dankzij de eenvoudige steekverbindingen wordt een rondom schone aanvoer van de melk gegarandeerd. De melkslang komt dus nooit direct in aanraking met de melk.

Hoogwaardige en hygiënisch
De houder van glas en de roestvrijstalen melkpijp zijn smaakneutraal en daarom optimaal voor het bewaren van melk.

Eenvoudig op te bergen
De glazen melkhouder is zeer compact en kan gemakkelijk in de koelkast worden opgeborgen.

Optimale reiniging
Glas en roestvrij staal zijn dankzij het gladde oppervlak uitermate geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

7610917725700

Jura is al jaren toonaangevend op het gebied van koffiemachines. Steeds weer weet het Zwitserse merk de concurrentie een stap voor te zijn door te vernieuwen. De afgelopen jaren liggen die vernieuwingen op het gebied van de One Touch Cappuccino functie, met een druk op de knop een cappuccino produceren, zonder dat u het kopje hoeft te verplaatsen. Deze nieuwigheid vraagt, net als andere functies, om gedegen onderhoud.

Bij vragen over Jura

Heb jij vragen over de producten van Jura waarmee je onderhoud plegen vergemakkelijkt? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en geven je, indien gewenst, advies over de wijze waarop jouw machine het best gereinigd wordt.

Bestel je Jura producten voor onderhoud bij De Koffiethuiswinkel

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.