Roen Gran Bar espressopads

Roen Gran Bar espressopads

Direct leverbaar
€ 42,25
Inclusief belasting

Gouden medaille winnaar. Koffie met karakter, smaakvol en krachtiger dan gemiddeld. Bijzonder geschikt voor de espressoliefhebber en voor de liefhebber van cappuccino. Goed in balans. Verkrijgbaar per 18 stuks of per 150 stuks (standaard).

Eenheid
  • 18 stuks
  • 150 stuks

 

Van de prijswinnende koffiebrander Roen is dit de volle, zeer smaakvolle Gran Bar. Een serving die haar volle smaak prachtig afwisselt met caramel en noten. Deze servings ontvangen wij in dozen van 150 stuks. Bij bestelling van 18 stuks verpakken wij deze voor u om in een zak. In 2012 is deze ESE-pad bekroond met een gouden medaille.

Koffiesterkte
Middelkrachtig tot sterk
8006629001437
8 Items
8006629001437

De koffiebonen van Roen worden gebrand in het Italiaanse Affi, vlak bij de Toscaanse grens. De familie Bendinelli zwaait er de scepter en met name vader Sergio zorgt ervoor dat de meest uitgelezen melanges worden gebrand. Caffe Roen is een echt familiebedrijfje in Italië, dat ontstaan is uit passie voor goede koffie. De hele familie werkt mee in de productie en dat heeft zijn charmes. Vader Sergio Bendinelli is meesterbrander en inkoper van de groene koffie, zijn zoon Enrico is verantwoordelijk voor de export. Van de vier verschillende soorten koffie die Roen produceert, hebben wij drie in ons assortiment opgenomen: de prijswinnende Extra Bar, de Gran Bar en de Costa del Sol. Ten opzichte van de Extra Bar is de Roen Gran Bar voller en pittiger. De Costa del Sol is lichter en milder.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.