Monin Bos Aardbei Siroop ingrediënten
Monin Bos Aardbei Siroop ingrediënten
Monin Bos Aardbei Siroop ingrediënten
Monin Bos Aardbei Siroop ingrediënten

Monin Bosaardbei Siroop

  • Monin Bosaardbeien siroop bevat deze prachtige, intense smaak in een siroop: perfect in een vodka of wijn om een heerlijk aromatische en verfrissende cocktail mee te maken. 
  • Verkrijgbaar per fles van 0,70 liter.
Inhoud
  • 0,70 ltr
Niet op voorraad
€ 13,95
Inclusief belasting


Vind onze recepten met "Monin Bosaardbei Siroop"

 

Beschrijving

Bosaardbeien zijn door en door verpakt met een heerlijk zoete fruitsmaak. Bosaardbeien zijn zoet, aromatisch en hebben een andere smaak dan normale aardbeien.

Bosaardbeien worden zowel rauw als gebakken of in jams gegeten. Ze kunnen geoogst worden naast de weg en in rivierbeddingen tot in velden en bossen. Een natuurlijke delicatesse die sinds de Middeleeuwen al gegeten wordt.

Toepassingen

  • Cocktails
  • Limonades
  • Mocktails
  • Smoothies
  • Milkshakes
  • Thee

Smaakomschrijving

Zoet aroma van bosaardbei gevolgd door een een rijpe bosaardbei smaak en een frisse nasmaak.

Kleur

Rood met gouden glinsteringen.

Tips

Monin Bosaardbei siroop gaat erg goed samen met bubbels! Probeer het is in een Champagne of bubbellimonade. De reden is simpel: de bosaardbei heeft een erg lang aanhoudende smaak en heerlijke nasmaak; de bubbels laten u deze twee keer meemaken!

3052911169380
3052911169380

Monin

Ontdek het complete assortiment van Monin bij de Koffiethuiswinkel

Monin wordt gezien als 's werelds beste siropenleverancier. Dat is niet zo raar, want Monin siropen worden geroemd vanwege hun perfecte smaaknabootsing. Of het nu gaat om Tarte Citron, Hazelnoot, Amaretto, Witte Chocolade of een van de bloemensiropen zoals Roos, Viool, Lavendel of Jasmijn, alle smaken zijn zoals ze moeten zijn. Zelfs bij menging blijven de smaken overeind. Daarom is Monin ook zeer populair bij het maken van cocktails of mocktails. Vaak worden hierbij ook de twee vloeibare zoetmakers gebruikt: Pure Rietsuiker en Honingsiroop. Door de hoge concentratie heb je er maar weinig van nodig.

Over Monin

Monin is een merk dat al langer dan een eeuw bestaat. De grondlegger van de Monin, is Georges Monin. Al vanaf 1912, verkocht hij dranken en wijnen vanaf zijn paard en wagen. Zijn motto: ‘passie voor kwaliteit’, is Monin nog altijd op het lijf geschreven. In de afgelopen eeuw is Monin uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk van Franse origine dat maar liefst in 150 verschillende landen wordt verkocht. Tot op de dag van vandaag is Monin een echt familiebedrijf en is het de voornaamste keuze voor tal van restaurants, cafés en chef koks, voor allerlei gastronomische bereidingen, zoals cocktails, mocktails, koffierecepten en nog veel meer. Ondertussen staat de derde generatie van de Monin familie aan het roer van dit bedrijf. Nog steeds staan ambacht en traditie in een hoog vaandel. 

Het assortiment van Monin

Het assortiment van Monin is onder te verdelen in 6 verschillende categorieën, waaronder Monin siropen, fruitpuree, sauzen, frappé, likeuren en smoothies. Met al deze producten heb je toegang tot meer dan 150 uiteenlopende smaken. Je kunt Monin kopen in verschillende formaten, van groot formaat voor restaurants tot een klein flesje voor thuis. 

De meest bekende producten van Monin zijn de Monin siropen die veel worden gebruikt bij het bereiden van cocktails en dranken. Je vindt in het assortiment ook verschillende siropen om je eigen thee of ijsthee te creëren. Voor het decoreren en garneren van desserts en andere gerechten, kan je de verschillende Monin sauzen gebruiken. Daarnaast vind je verschillende fruitpurees en smoothies in verschillende smaken. Van de absolute bestsellers, vanillesiroop en hazelnootsiroop vind je bij de Koffiethuiswinkel ook een suikervrije variant.

Vandaag de dag worden er dagelijks zo’n 8 miljoen drankjes gemaakt met Monin. Wil jij zelf de heerlijke smaken van Monin ontdekken? Koop Monin dan bij de Koffiethuiswinkel en ontdek onze Monin recepten.

Service van De Koffiethuiswinkel

Monin kopen doe je gemakkelijk en snel bij de Koffiethuiswinkel. Bestel je voor het eerst bij ons dan ontvang je bij ons altijd een welkomstkorting. Hiervoor kan je onze kortingscode gebruiken (WELKOM!) . Vanaf dat moment kan je bij elke bestelling sparen voor korting. Besteed jij meer dan € 50,- euro? Dan verzenden wij je bestelling zonder verzendkosten. 

Al onze verzending worden veilig verpakt, dus al je glaswerk en breekbare producten worden veilig bij jou thuis bezorgd. Bestel je producten online of kom langs in onze winkel en ontdek de smaken van Monin, onze koffiesoorten en lekkernijen. Koop je Monin siroop, toppings, fruitpuree of sirooppomp gemakkelijk en snel bij De Koffiethuiswinkel. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.