Bendinelli Armonioso

Bendinelli Armonioso

Koffiebonen voor een volle koffie, lekker pittig. Mooie nasmaak. Prijswinnend. Als u van een stevige, smaakvolle koffie houdt, dan is deze aan te bevelen. Zeer geschikt voor een stevige espresso of een cappuccino.

Eenheid
  • 1000 gram
  • 250 gram
Direct leverbaar
€ 23,55
Inclusief belasting

 

Koffie met veel body en een zeer goede afdronk. Vol, romig en lekker pittig. Mooie nasmaak. In 2006 bekroond met een zilveren medaille!
Verkrijgbaar in zakken van 250 gr (optie) of 1000 gr (standaard).

Koffiesterkte
Sterk
Geschikt voor espresso
Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie
Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino
Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat
Zeer geschikt
Bekroond
Zilveren Medaille IIAC
Bendinelli
8006629002021
3 Items
8006629002021

Het is geen toevalligheid dat de meesterbrander van Caffe Roen, Bendinelli heet en wij ook Bendinelli koffiebonen aanbieden. Sergio Bendinelli brengt namelijk meer dan uitstekende koffie onder zijn eigen naam. En dat doet ie zo goed dat beide Bendinelli koffies in de prijzen zijn gevallen. De Armonioso won zilver en de 100% Gourmet Arabica zelfs goud. Laatstgenoemde vinden wij de lekkerste koffie die we op dit moment aanbieden, de Armonioso is een perfecte koffie voor iedereen die van een wat steviger boon houdt.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.