Agust Gentile koffiebonen

Agust Gentile koffiebonen

Zeer verfijnde 100% Arabica koffiebonen. Deze koffie is middelkrachtig en levert een mooie, romige cremalaag. Zeer geschikt voor espresso, gewone koffie of cappuccino. Won een gouden medaille! Verkrijgbaar in zakken van 250 of 1000 gr.

Eenheid
  • 1000 gram
  • 250 gram
Niet op voorraad
€ 24,58
Inclusief belasting


 

Zeer verfijnde koffiebonen van Caffe Agust. 100% Arabica. Tonen van chocolade en rood fruit, gecombineerd met een zacht bitter die koffie eigen is, komen fraai naar voren bij het proeven. Bekroonde koffie!

Een milde en delicate langdurige smaak met een fruitige en bloemige intens aroma, met hints van chocolade en een aangename zuurgraad, geschikt voor die mensen die op zoek zijn aristocratische excellentie.

Dit product is gecertificeerd door CSC ® Certificeerd Speciality Coffee, deze garandeert en certificeert een superieure kwaliteit van geselecteerde koffieplantages.

Herkomst: Brazilië, Sul de Minas Capoeirinha El Salvador, La Libertad San Louis Guatemala, Santa Rosa El Hato Blu India, Plantage Kodagu Fairland

250 of 1000 gr.

Koffiesterkte
Middelkrachtig
Geschikt voor espresso
Geschikt
Geschikt voor gewone koffie
Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino
Zeer geschikt
Keurmerk
Fairtrade
8010293200003
8010293200003

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.