Diemme Blue Smart

Diemme Blue Smart

Verfijnde koffie in ESE-pads van Diemme. 100% Arabica. Veel chocolade, lekkere nasmaak. Zeer smaakvol voor espresso, lungo en cappuccino. De koffie is middelkrachtig, de smaak blijft lang in de mond aanwezig. Verkrijgbaar in dozen van 50 stuks.

Laatste items in voorraad
€ 20,46
Inclusief belasting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3 10% € 6,14
 

Bij deze Diemme espressopads ontdekt u telkens weer nieuwe smaaknuances. De heerlijke lang aanhoudende nasmaak geeft, zo lijkt het wel, elke minuut weer een nieuw geheim prijs. Een koffie die gemiddeld qua sterkte is en een prachtige cremavorming kent. Gemiddeld cafeïnegehalte. De pads zijn per stuk verpakt in een aromabeschermende verpakking. De dispenser bevat 50 pads.

  • dispenser met 50 pads
  • 100% arabica ESE-pads.
Koffiesterkte
Middelkrachtig
8003866022010
1 Item

Diemme is in 1927 in het Italiaanse Padova begonnen met de productie van koffie. In dat jaar startten Romeo Dubbini en Mario Malagoli hun bedrijf en noemden het Torrefazione Caffe D.M, door de initialen van hun achternaam te combineren. Later is dit Diemme geworden, de verwoording van de fonetische uitspraak.
Het logo bestond destijds uit een driehoek van goud en donkerblauw, met hierin verwoord “caffe supiore”. Vandaag de dag doet Diemme nog steeds deze uitspraak eer aan. De brander levert misschien wel de beste koffie die we in het assortiment hebben.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.