diemme cafeinevrije ese pads

Diemme Bianco decafé espressopads

Zeer smaakvolle decafé espressopad van Diemme Caffè. Vol van smaak, rond en goed in balans.

direct leverbaar
€ 43,19
Inclusief belasting

 

Zeer smaakvolle espressopad van Diemme Caffè. Vol van smaak, rond en goed in balans zijnde koffie, met een lang aanhoudende afdronk. Ook zeer geschikt voor het maken van cappuccino.

doos met 100 stuks (E.S.E) - 90% arabica

8003866001022
4 Items

Diemme is in 1927 in het Italiaanse Padova begonnen met de productie van koffie. In dat jaar startten Romeo Dubbini en Mario Malagoli hun bedrijf en noemden het Torrefazione Caffe D.M, door de initialen van hun achternaam te combineren. Later is dit Diemme geworden, de verwoording van de fonetische uitspraak.
Het logo bestond destijds uit een driehoek van goud en donkerblauw, met hierin verwoord “caffe supiore”. Vandaag de dag doet Diemme nog steeds deze uitspraak eer aan. De brander levert misschien wel de beste koffie die we in het assortiment hebben.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.