Diemme Cafeïnevrije koffiebonen
Diemme Cafeïnevrije koffiebonen
Diemme Cafeïnevrije koffiebonen
Diemme Cafeïnevrije koffiebonen

Diemme Bianco Cafeïnevrij

Deze Diemme Bianco Cafeinevrij bestaat uit 100% Arabica koffiebonen. Verkrijgbaar als zak van 1000 gram (standaard).

Eenheid
  • 1000 gram
  • 250 gram
Niet op voorraad
€ 25,95
Inclusief belasting


 

Deze Diemme Bianco Cafeinevrij bestaat uit 100% Arabica koffiebonen. Zoals gebruikelijk heeft Diemme ook voor deze koffie alleen de beste hoogland soorten geselecteerd en gebrand tot een smaakvolle koffie, met de kenmerkende milde Diemme nuances en een verfijnde nasmaak. De koffie bevat maximaal 0.1% cafeïne. (Onder deze norm mag een koffie cafeinevrij genoemd worden).

Een zeer geslaagde espresso koffie deze "Bianco". 100% Arabica, 250 of 1000gr.

Koffiesterkte
Zacht tot middelkrachtig
Koffiesoort
Bonen
8003866009028
8003866009028

Diemme is in 1927 in het Italiaanse Padova begonnen met de productie van koffie. In dat jaar startten Romeo Dubbini en Mario Malagoli hun bedrijf en noemden het Torrefazione Caffe D.M, door de initialen van hun achternaam te combineren. Later is dit Diemme geworden, de verwoording van de fonetische uitspraak.
Het logo bestond destijds uit een driehoek van goud en donkerblauw, met hierin verwoord “caffe supiore”. Vandaag de dag doet Diemme nog steeds deze uitspraak eer aan. De brander levert misschien wel de beste koffie die we in het assortiment hebben.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.