Saint Dominique Réserve Gigondas

Saint Dominique Réserve Gigondas

Jaar: 2018

Druivensoort: Grenache, Syrah, Mourvèdre

Herkomst: Frankrijk

Mooie, frisse rode wijn.

Online voorraad is beperkt, indien interesse in grotere aantallen, neem contact met ons op (info@dekoffiethuiswinkel.be).

Niet op voorraad
€ 21,50
Inclusief belasting


 

Mooie robijnrode wijn met aroma's van geconfijte aarbdei, zwarte olijven en kruiden, gevolgd door minerale en kruidige tonen.
Veel fruit, lekker fris.

Wordt het best geserveerd bij rood gegrild of geroosterd vlees en past tevens bij perfect bij wild.

Het domein La Bastide Saint-Dominique is gelegen in de zuidelijke Rhône, binnen de appellatie Châteauneuf-du-Pape. De familie Bonnet besluit in 1976 de groenten- en fruitteelt achterwege te laten en zich te focussen op de wijnbouw. In 1999 komen zoon Eric en later dochter Veronique in de zaak. Sinds 2011 produceren zij volledig BIO. In de wijngaarden vind je dan ook geen pesticiden of kunstmeststoffen. Zij verbouwen druiven op verschillende ondergronden en appellaties met één constante, de ouderdom van de wijnstokken. het zijn allemaal “vieilles vignes” of oude wijnstokken die zorgen voor lage rendementen en volle geconcentreerde wijnen. In de fermentatiezaal installeerde wijnbouwer Eric Bonnet moderne installaties die toelaten om volgens de meest recente technieken wijn te maken.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.