Pineut Klaar Voor Een Kus Zakflacon
Pineut Klaar Voor Een Kus Zakflacon
Pineut Klaar Voor Een Kus Zakflacon

Pineut Klaar Voor Een Kus Zakflacon

Bevat de smaken Limoen, Eucalyptus, Tijm, Pepermunt
€ 7,50
Inclusief belasting

 

Wist je dat Klaar voor een Kus van Pineut heel veel weg heeft van de wereldberoemde limoncello?

Deze Italiaanse likeur doet het altijd geweldig na een etentje of op een zomerse dag.
Serveer hem ijs- en ijskoud en waan je eventjes op een terras in Florence.

Klaar voor een Kus was de eerste Pineut die we op de markt brachten en het is nog steeds een van de meest geliefde neuten.
Bij ons en bij mensen die liever hun eigen limoncello maken.

Wat hebben limoen, eucalyptus, tijm en pepermunt met elkaar gemeen?
Dat is heel simpel: ultieme frisheid. Dat wisten ze in de zeventiende eeuw ook al. Toen er nog geen tandpasta bestond, namen de mensen een lekker fris likeurtje alvorens ze richting een afspraakje gingen. Vandaag de dag hebben we natuurlijk de meest uiteenlopende tandpasta’s, tientallen mondwaters en tal van tandenstokers en flossdraadjes. Toch is het nog altijd een goed idee om vlak voor een spannende date een kalmerende borrel te nemen. Bij voorkeur een verfrissend limoenlikeurtje.

8719324161206
3 Items
Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies, die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Het assortiment is flink gegroeid en Pineut is hét doe-het-zelf merk van Nederland geworden! Femke en Marlies vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn. Ze kiezen bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.